Pokaždé
kdybys
stokrát ublížil
srdce mé samá hlína
bolesti hlubší propasti
slzy vyléčí tu ránu
jen v duši zase
konec léta . . .
nebudu křičet
z mých úst neuteče věta
budu si
já tichá hladina
ale pokaždé
vstanu . . .
Za foto děkuji MIRA Photography
www.facebook.com/miraaphotography?fref=ts