Oženil se dědeček,
vzal si ženu mladou,
teď ho kryje hrobeček,
prý i její zradou.
Parohy mu leštila,
s mladším ráda smilnila.
Proto milí staříci,
neberte si mladici.
To jsou ty věčné paradoxy, asi je neuměl správně používat a včas shodit... :)
29.04.2018 12:30:37 | Philogyny1