Anotace: ***jako motýl***
***
Překonat své těžké chvíle
s lehkou chůzí něžných víl
v tanci, s chutí po životě
mít své bytí v rovnováze
nevěšet se na cizí paže
sama sebou je můj CÍL.
Chci se vznášet jak motýl
jak plamínek nad svíčkou
zavřít oči a vyletět
na vteřinu maličkou.
Chci se vznášet jako víla
jak včelka nad květinkou
zavřít oči, k nebi vzlétnout
na chvilinku kratinkou.
Překonat své těžké chvíle
s lehkou chůzí něžných víl
v tanci, s chutí po životě
mít své bytí v rovnováze
nevěšet se na cizí paže
sama sebou je můj CÍL.
***
Lehkost - vznášení (ne však nehluboké - ne bez citu).
Též se vnáším - právě v této chviličce.
05.06.2018 12:36:30 | ARNOKULT
:-) heSky se To vznášíš :-))!
22.04.2018 17:22:10 | Fany