Anotace: ...života
...
až odejdeš a my se setkáme
Zas na věčnost
Políbím tě jako tenkrát
ale teď už navždycky
...
Pak prosím řekni jim
Ať si vezmou něco hezkého na sebe
A poučeni z konce
Žijí pro nové začátky
...
Tak jako jsem žil a budu žít
pro tebe
...
A.
Žít pro tebe, pro druhé, to je v našich životech to nejdůležitější, nejcennější.
22.04.2018 13:41:11 | Jeněcovevzduchukrásného