strach plíce mi plní
uháním dál
a dýchá se ztěžka
však já nevzdávám
svůj běh za cílem
za nadějí
že budu silnější
že budu šťastnější
že budu s ní
když krade ji úzkost
v smíchu má slzy
vždyť právem to mrzí
však nezastavím
svůj běh za cílem
za nadějí
za jejím štěstím
neboť to ona
je štěstím mým