Anotace: ***v cizině se slaví 23.4., ale u nás až dnes***
***
Kdo to (23.4.) v cizích zemích slaví
ale v těch českých teprve dnes?
Ten kdo miluje Zemi (ergo)
odtud země-dělec
Georgos.
Ve slovanských krajích
je Jurka, Jiří, Jurkij
co jest hbitý, obratný a mrštný.
Obě podoby jména
si k tobě najdou cestu.
Proto se jej milý UŽIJ!
Pozvedám na tvé zdraví
číši dobrého červeného vína.
***
tak Růženko L´CHAIM-NEJENOM NA JÍŘI !!!, ALE I NA ZACHRÁNĚNÉ DRAKY......a propo, zdravím Tě Růženko milá a potěšen Ti děkuju*****:-D :-)*
27.04.2018 11:48:46 | Frr