Opodstatněná pleš
Anotace: Pochmurná báseň o tom, jak jsem se stal plešatým
Na zastávce na Pankráci
posrali mě ráno ptáci
ještě teď mám ve vaně
zbytky něčí snídaně
hovna drží – chce to štětku
zbavit se těch cizích zmetků!
kurva ale, co se děje,
cítím chvíle beznaděje
drhnul jsem, že to až hřeje
najednou mám holou lebku………
Přečteno 345x
Tipy 2
Poslední tipující: JSJ, Iva Husárková
Komentáře (2)
Komentujících (2)