neumím tu bolest vypsat
tak se nechávám
škrtit
otáčet
rozebírat na kusy
nechávám se a
v noci pak koukám
nahoru a
kropím slzy vínem
víno slzami
chci tě řekl jsi
a bylo to opravdový
tak jako šumění lesa před bouřkou
pot na zádech
po dvaceti kilometrech běhu
tak jako ta krev co teče
vždycky když nemá
tak jako ta krev
chci tě řekl jsi
a byl jsi poslední
komu jsem to
uvěřila
Velice silná výpověď.
Obejít, obrátil list.
Hlavně se nesnížit do role mrchy,
která to novému příchozímu "osladí".
28.04.2018 14:06:00 | Lesan