noc si smáčí prsty v tuši
a přikládá je
do rány úbělu nespavosti
oveček se jistě dopočítáš
když čtvrtá už odbila
lampa bliká...co nevidět zhasne
pastýř si hodí šlofíka...
Panečku, vždyť to už je přímo chronická nespavost, kolik básní už po nocích samota, ale co se divím, jsem taky občas samá ovečka ...
07.06.2021 18:33:37 | Vivien