Takovej je život
jako rozjetej vlak
bez průvodčího
kde nikdo ti nic neřekne k jízdním řádům
odkud, kam, odkdy, dokdy
jsme zapletený v dopravních uzlech
za oknem tolik krásnejch věcí
chceš zastavit
a aspoň na chvíli se jich zkusit dotknout
natahuješ ruku po záchranný brzdě
jenže bezdůvodný použití se trestá
a dost možná nikoho nezachrání
takovej je život
Přečteno 334x
Tipy 5
Poslední tipující: Anděl, Kapka, Nikita44, bogen, KeepTheFlameBurning
Komentáře (1)
Komentujících (1)