Spěte krásné dívky spěte
Spěte krásné dívky spěte
nevzbudí vás ani hlahol plačícího deště
nachová růže právě vstala z poupěte
také by spala dokud může ještě
Spěte mladé ženy dál spěte
neprocitnete, ani když se tiše vytratím
o lepším světě dál krásně sněte
vaši laskavost vám jednoho dne oplatím
Spíte krásné panny sladce spíte
když je noc tmavá jak ten vraník
děláte mrtvého brouka, ač o mne víte
během spánku nehrozí mého snu zánik
Přečteno 417x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
Komentáře (0)