oni to kvítí ořežou
Anotace: o odchodech z míst, od lidí, od lidí na místech
oni to kvítí ořežou
a není ruky, co chrání
čerstvé větve
oni ty domy zapálí
a není prahu, co dělí
mě a tebe
oni tu řeku vysuší
a není nohou, co plaví
se proudem
já odtud odejdu
a není ničeho, co nebolí
se ohlédnout.
Přečteno 457x
Tipy 16
Poslední tipující: Now, Móny, Laika, Jort, Cappp, bogen, Philogyny1, hidenpoet, kudlankaW, ...
Komentáře (4)
Komentujících (3)