Rukám
Anotace: co pro ruce není a přesto se to stává, pak následuje omluva
Promiňte ruce
že jsem vás nutila
do práce co pro vás není
Zatnout v pěst
uhodit
a myslit si že něco se změní
To není váš úkol
hyzdit tvář otoky
a čekat až bolest rozplyne se
Aby pak vzápětí
vše co jste spáchaly
omlouvala ústa tichým hlesem
To vskutku není vaše věc
to vás jen drze využil
hlas co v mysli se rozlije jak kapalina
Až příště rozkáže znovu
nebojte
já vím - nebude to vaše vina
Přečteno 365x
Tipy 3
Poslední tipující: Philogyny1
Komentáře (1)
Komentujících (1)