... první je skvost ...
... pěkná a sebevědomá ...
... i to tělo z papíru v krásách safírů ...
... kam se pak ztrácí tvůj post ...
... čí trdlo ho kde má ...
... to jen proto ...
... aby tvá slova byla nebyla tak marnivá ...
... stojíš na hraně ...
10.05.2018 21:45:24 | Marcella