Anotace: Také nenávidíte chvíle, jako když stoupnete na kostičku lega, nebo po tmě kopnete do nočního stolku? Bolest je jako... ehm... sociální pracovnice.
Dalo se to vyjádřit i slušnější formou než mi v podstatě oznámit že se akorát ztrapňuji a nevím o čem píšu. Ale budiž nelíbí se ti text. To respektuji.
14.05.2018 16:40:18 | Semisek 48
Konkretizuj svůj problém se mnou nebo se víc nevyjadřuj. Nelíbí se ti můj pohled na bolest? Budiž.
11.05.2018 20:33:31 | Semisek 48
Nelíbí se mi textové zpracování tvého pohledu na bolest. O tebe nejde v žádném případě.
14.05.2018 11:00:05 | tall&curly
Tvé texty budiž důkazem, že omezení na jedno dílo denně, není úplně špatný nápad. Autor bez sebereflexe se tu pak neztrapňuje až přespříliš.
11.05.2018 13:26:56 | tall&curly
tall!kdo se strapnuje,jsi Ty a ne Semisek..Semisek je Světýlko,takže toho zanech!
13.05.2018 16:20:40 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA