před životem neutečeš
dohání mě
jak pes s mrtvýma očima
dívá se skulinou pod dveřma
za černými okny aut
v pohledech lidí
je mi zle
čím víc se ho snažím přepít
tím míň to pomáhá
vzpomeneš si vůbec
šeptám stropu
všechny ty hlouposti
že nemůžu dýchat, když se nedíváš
vzpomeneš si vůbec
šeptám
sakra a nech mě už bejt
řeže mě v hrudníku
v krku krev
tak dál zapíjím
léky vínem
víno lékama
a doufám
že další den
se už konečně nevzbudím
přečti si to
přečti si to
přečti si
to
a pak
se mi podívej do očí
ochutnej mě tak
jako kdysi
a skonči to
jednou provždy
skonči to
a tentokrát kurva
opravdu
ty
sám
:) tip za psa - za ten pohled
11.05.2018 11:04:39 | Ragnell
jen počkej Ty žínko fatálnice odnikud - někdy se v nás něco utrhne a to nás
utancuje až k smrti znovuzrozením...hé ?**ST* :-D*
11.05.2018 01:48:43 | Frr
...skončí to...život, co nás ochutnal...
10.05.2018 23:02:02 | Philogyny1