Anotace: ***
Hádej, hádej, Hadači
co tvou "nemoc" vyléčí?
Bůh
Láska
Víra
Nebo jen ty sám(a)
Nic tak srdce ne-bolí
když tvá "nemoc" příteli
Propukne..
Zahojí se, zahojí
Hádej, hrej si, Hadači!!
Hra
Radost
Smích
Tvé nohy zas dál kráčí.
Růženko milá!!!! jé to jsem ráda že jsi tu!!! tolik jsi mi chyběla! to mám ale radost!!! a velkou!!!
13.05.2018 10:57:10 | Anděl