ZABILA JSEM
DNES RÁNO
na povrch
moře mého já
vystoupala veškerá zloba
jaké jsem byla schopna
s sebou vzala
úzkost
beznaděj
drásavý pláč
bezútěšnost žití
popel spálených snů
všechny křivdy
strach
do toho úderu
jsem dala vše
v tu chvíli
jsem se cítila nepřemožitelná
nepřipouštěla jsem si
neúspěch
jen
smrt
omlouvám se jí nyní velice
předmětem mého zájmu byla
masařice