Anotace: Prší ... to je nádhera.
***
PANE DEŠŤŮ
volám vzhůru
smyj ze mne všechny
strachy všedních dní.
DEŠŤOVÁ VÍLO
sejdi ke mně z výšky
rozevři svou náruč
schovám bolest v ní.
KAPKY - DĚTI DEŠTĚ
přiběhněte za mnou
s vodní veselou hrou
srdce se radostí rozezní.
***