Každý den máš darem
Víš to?!
Víš....?
Smrt číhá za každým rohem
...už tomu rozumíš?
Žít pro tady a teď
nic dříve a potom
Žít...
A každou vteřinou
v tepu života jít.....
... střela na střed ...
... vidím se v tom středu terče ...
... po operaci jsem přehodnotila své bytí ...
... jedu na plný plyn ...
... dnes mám pocit, že jsem tohle rozhodnutí měla udělat dávno ...
17.05.2018 18:08:04 | Marcella
ano, zdá se to samozřejmé, ale pokud nás něco nezastaví, či se s něčím přímo nesetkáme, může to být i vzdálené...
Přeji plný plyn...avšak hlavně kvalitního paliva..
17.05.2018 19:39:33 | JSJ