Občas se zdá,
že slova nestačí mi,
aby popsaly a pochopily
všechny pocity a činy.
Někdy mě vedou
mezi minutami,
co stávají se hodinami
beze slov.
Syndrom vlka samotáře
v rámci procesu hojení
duše uměleckého extroverta,
který uzavřený vůbec není.
Občas mě popadá
pocit melancholie,
když přicházím o další věty
výměnou za svět tiché utopie.
Někdy ale vrací se,
většinou uprostřed noci.
Stávají se prostředníky pomoci
armásy spásy slov.
Nemoc a lék paradoxu
v nitru bouřlivého člověka,
co našel správnou vlnu
a v ní vlastní pochopení světa.
A tak se zdá,
že pravda vážně je.
Naše jediná jistota a naděje
je ve změně.
Denael.....nutí k zamyšlení....ano - ten závěr....změna je život...těším se na další Tvou báseň!**ST**
19.05.2018 14:30:34 | Anděl