Vagisan
Kupte si krém na vaginu,
když vás mrška pálí,
také prášky na angínu,
reklama vychválí.
Prostamol uno
Na prostatu léky máme,
žádná noční chůze.,
za pár stovek vám je dáme,
útěcha pro muže..
Jistota pro mé blízké
Umřel, umřel dědeček,
kdo zaplatí hrobeček?
Pojistka to vyřeší,
pozůstalé potěší.