Jen blázen šel by skrz bodláčí
Jen blázen šel by skrz bodláčí
když lánem vracel se z roboty
nohy do krve odřené až k pláči
domů proto pospíchá pro boty
Jen blázen šel by skrz kopřivy
když míč se tam ztratil při hodu
na spálenou kůži pomůže lék poctivý
aby se zapomnělo na tu příhodu
Jen blázen šel by skrz jehličí
to místní mládenci vešli do remízku
však po celém lese hlasitě křičí
když ostré jehlice byli jejich očím nablízku
Jen blázen šel by skrz trní
když růžemi zarostl bájný hrad
v zahradě nezpívají ani ptáci stříbrní
když princ má svou dívku nadevše rád
Přečteno 396x
Tipy 7
Poslední tipující: mkinka, Anděl, Frr, KeepTheFlameBurning
Komentáře (3)
Komentujících (3)