Óda na život
Anotace: Díky za každé ráno
Rozkvetlá jsem
Jako jedna louka
Jako jeden sen
Kde hlemýžď se souká
Včelka včelku honí
A celičký voní
Obdařen citem
Jít za svým cílem
Pro své bytí
Svou duši sytí
Krása pohledět
A stačí jen přivonět
K celému tomu elánu
Co pohání svět
Prožít si svou Nirvánu
A ... na ničem nelpět
Život vonící po medu
Pne se kolem mě
Milovat
To já dovedu
A ... zanechám své břímě
Jak jedovaté símě
V dračím doupěti
A věnuji se dál
Svému poupěti
V němž mám
Celý svůj den
Pro který byl zrozen
Ten můj život
Přečteno 623x
Tipy 14
Poslední tipující: enigman, Amonasr, Dreamy, Květka Š., Iva Husárková, Anděl, Šípková Růženka
Komentáře (10)
Komentujících (6)