Anotace: ...a možná dál
Otřesy šesti kol
To není spřežení
To je realita
Vlasy ztrestané peroxidem
se jemně dotýkají jeho ramene
začátky konců
roztřepenými
jako staré džíny
jsou Fénixem
který vstal
už tolikrát
z popela
a zase
se poslušně
vrátil
do zajetých kolejí
vlaku
co ti projíždí páteří
a dělí všechny tvé
touhy
na
má dáti/ dal
A zatímco se koukáš
z okýnka
a předstíráš
krásu
On slintá
po té prsatici
z červenou kabelkou
Promiň
Život není o kompromisech
ani o ftalátových panáčcích
od Mattela
kteří ti prý půjdou jednou
aspoň za svědka
protožes' jim ve dvanácti
dala košem
Příští zastávka Palmovka
Konečná zastávka
Prosíme
Vystupte
...
...já bych jela dál....pořád.....donekončena..**ST**
22.05.2018 14:21:00 | Anděl
Ty můžeš i létat, Anděli ;-) :))
22.05.2018 23:07:33 | Jasmin de Paris