Anotace: ***ve všem ***
***
Černou střídá bílá
radost zas pláč
VE VŠEM JE
HARMONIE
ať se děje
co se děje
Harmonie
ano i ne
znějící libě
stačí jen do sebe
ponořit srdce
pochopit své bytí
Tmu střídá světlo
bolest zas smích
VE VŠEM JE
HARMONIE
ať se děje
co se děje
Harmonie
ano i ne
jak zněle zní
stačí uvidět
zase jen sebe
za pravdou jít
O TOM JE ŽIVOT
O TOM JE HARMONIE
ať se děje
co se děje...
***