bez práce nejsou koláče
Anotace: bez práce nejsou koláče
Kdo vymyslel práci byl chytrolin ale teď si do ní nechodi...poslouchat a pracovat uz to nebaví...bez práce prý nejsou koláče přísloví jen pro boháče...Kdo dre na hubu padá peněz málo hahaha...
Komentáře (1)
Komentujících (1)