Anotace: Pro všechny,kdo mají náladu "pod psa" a nechce se jim nic dělat.
Motivace
Vstávej ,
ven z popela.
Lítej,
překvap svého anděla.
Dýchej,
z plných plic.
Vnímej,
to,co tím ti chci říct.
Koukej,
naději máš vedle sebe.
Poslouchej,
to co je uvnitř tebe.
Jdi,
Za svým snem běž.
Žij,
protože život je řež.