Anotace: očí
Všechno hezký ve mně
pláče po tvých očích
po tvých očích
po tvých očích
chtít smát se
jako když jsem kolem nich
uvázala oběšencův provaz
ty jsi přeskočil
já rukama nabírala splav
a stříbrný ryby
co přestaly mluvit
do klokočí do klokočí do klokočí
Hezky řečeno - ty první dva verše jsou fakt boží:D Jak to děláš? Bez dovolení si ukládám, než si to rozmyslíš :D Celá pro mě
24.05.2018 21:50:06 | Ragnell
... a to ošklivý se do nich šklebí! :D
24.05.2018 21:55:19 | Ragnell