je možný že jsme se
potkali
někde jinde někdy jindy
možná jsme spolu pili
nebo sekali trávu
krájeli oblohu
nebo se možná jen jmenoval
Mojmír
nebo Svatopluk a
měl snědý opálený ruce
kalhoty do půli lýtek
a akcent kterej přitahuje existence
/tisknu nos na sklo
ruce do slabin/
a možná prostě jen tančil na střeše a
zpíval chci lítat
letěl-
zhroutil se mi k nohám a pak už jen
plakal a prosil a
tehdy to bylo
tehdy-
kdy jsem v něm
zas na chvíli
uviděla
tebe
možná sis to jen vymyslela ... :)
25.05.2018 19:59:10 | Ragnell