Anotace: věnováno
Nožem pokrájet mravenčí cesty
kolem zdí kuchyně na
úhledné bochánky žitného chleba a
dohnětat dlaní
chleba ba ba ba do velkého města kde vzali jsme se
v severním křídle sov a varhanů
na mou duši
nikdo
neplakal plakala lákal a kala lkala la la lá
Pojďte, pane, nebudem si hrát ———
Smutná - jako pokrájené mravenčí cesty - až o kal, a i dál
25.05.2018 19:41:10 | Ragnell
:)) do kal ... pochopitelně (jednou budu mít na těch prstech uzel, abych nezapomněla mačkat písmenka:)
25.05.2018 20:10:59 | Ragnell