nad jarní říčkou
hravě si zurčící
v něžných paprscích
slunečních
stará skála rozeklaná
tiše se vyhřívá
a krátící se čas
strastí i radostí
našich životů
krásně a líně
pomalu jak voda
do dálky uplývá
krátící se čas
strastí i radostí...
Moc hezky a hlavně realisticky napsáno, ST.
05.07.2018 12:42:17 | Jeněcovevzduchukrásného
... po proudu řeky ...
... životy nám plynou ...
... a na břehu ...
... vzdáleno mé trápení ...
... předstírá nevědomost ...
29.05.2018 11:46:48 | Marcella
ach příroda... holky, a tak :-)
29.05.2018 08:11:51 | hledač