--------------------------------------------------------------------------
slnko nesvieti, ľudia umierajú v krajinách tretieho sveta
a ty si hrdý keď streamuješ o rannej rose a zaschnutých slzách
pozdravuješ chlapca zo Somálska, ktorý ťa sleduje
a za to dostane tvoju zbierku básní zadarmo
lebo umenie je potrebne pre život
časom potrebuješ viac
byť morálny
najlepšie kresťaň
priespievať na krst cudzích detí
a tak trošku sa propagovať
lebo miluj druhých ako seba samého
a modrá kunda na oblohe je prísľub
že viera je potrebná, ak chceš milovať
ženy v tvojom živote sú ako
latentná kritika v gumených rukaviciach
sledujú tvoj stream
usmievajú sa
potichu tlieskajú
hneď
ako vnúčatá zaspia
spomenieš si na Somálčana
medzinárodný úspech
v ten deň si mu zachránil život
je to tvoj deň