Anotace: mrtvého jara...
Cítím tam ten tah, odvíjení, předurčení
jako natažená, plechová myška na klíček, hodně dobré ;)
01.06.2018 16:15:07 | Móny
Zajíček Duracel...jé, víš jakou měl Jobik přezdívku jako šestiletý na dětském táboře? Motorová myš chichichi ;)
06.06.2018 15:06:25 | Malá mořská víla
taky Ti tak buší srtce? aspoň člověk ví že ho eště má... píšeš fantaSTicky pokaždé mám pocit že surfuju na mořských vlnách :-))
31.05.2018 06:45:00 | Iva Husárková
Ani ne Ivo...nějak už si některými situacemi žíly trhat nenechám...jo při milování, nebo u boxu to je jiná melodai;)
06.06.2018 15:10:37 | Malá mořská víla