Moře vlnami
zapisuje slova
do oblázků
Každou chvíli
staré stopy
šuměním mizí
Olymp na dlani
západ slunečního svitu
opřený v zádech
a na chodidlech
zbytky bílé pěny
V duši ticho
a na mysli
posledních pár stop
odplouvajících obrazů minulosti
Tak stůj
počkej ještě
malou chvíli
na poslední
večerní symfonii
doteku písku
a mořské pěny
A přece odcházíš
vstříc novým zítřkům...