Anotace: ***
Můžeš jen tvořit
malovat
být sama sebou
pouta druhých
navždy překonat
Připoutaná stromem
zakřičel
odpoutej se
lehni si svobodně
do trávy
Připoutaná slovem
zavolal
uvolni se
ponoř své myšlenky
uvnitř sebe
Připoutaná Zemí
pronesl
nemusíš
nasaď svá křídla
vznes se až nebes.
Můžeš jen tvořit
zapisovat
být sama sebou
pouta druhých
navždy překonat
Ano, ano - ta připoutanost. Jak těžce ji přemáhám.
Děkuji.
05.06.2018 12:26:45 | ARNOKULT
Ano i já. Když už si myslím, že to zvládnu...něco mě rychle stáhne zpátky na Zem. Ale žijeme svůj příběh na této Zemi, tak to tak mám být.
Díky za hezký komentář.
05.06.2018 12:33:26 | Šípková Růženka