prochazim davem
Prochazim davem ty se na mě směješ to velké okouzlení padám do beznaděje...osloviš mě nebo já tebe i když je nad nulou z tvého pohledu zebe...Kdo z nás odvahy si dodá budu to já no dobrá...
Přečteno 324x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková, mirecek
Komentáře (1)
Komentujících (1)