Struny dětství
Struny dětství ať se v nás rozezní
ač jsi dávno dospělá já zůstal děckem
jsem jako ráno když se venku rozední
jsi noblesní jak na dvoře zámeckém
Na struny dětství ať jinoch zadrnká
přišlo jaro - to neposedné pachole
jsem kolouch, které opustila máma - srnka
naposled jí viděli jak utíká na pole
Kdo z vás struny dětství dříve naladí ?
jsem chubobka co těší krásou bělavou
děvče je, jak holoubek letící z kapradí
jsem chudobkou jež léčí duši bolavou
Struny dětství starý poutník v sobě našel
bude rázem svěží jak horská bystřina
starý měsíc světlo nad obzorem zhášel
ten širý proud v něm voda stříbrná
Přečteno 481x
Tipy 4
Poslední tipující: Iva Husárková, Anděl
Komentáře (5)
Komentujících (3)