ODCHÁZENÍ
tlesk!
tlesk!
tlesk!
kde se ty potvory furt berou?!
než ze scény s aplausem odcházejí
však místo bravo!
tu máš mrcho!
volám
po každé další derniéře
čerstvě rozpláclého mola
Praha, 5.6.2018
https://www.youtube.com/watch?v=cMfrd8B69yw
Ami... mrtvej mol by mě normálně rozesmál napsal jsi to úžasně vtipně má to švih je to dokonalé... ale... v kontextu souběhu událostí a mrtvejch myšlenek plujících vzduchem lobuju za jeho vzkříšení!!! ST :-))
05.06.2018 11:03:03 | Iva Husárková
Ivo, je vidět, že jsi přející duše - nejen všem lidem, ale i veškeré jiné havěti, a to Tě nesmírně ctí, jistě nejen v mých očích... :-) Mně samému je z nábožensko - filozofických směrů nejsympatičtější buddhismus, takže každé zaplácnutí mola nebo mravence, proniknuvšího mi do obýváku z lodžie, provádím s velkým sebezapřením. V jejich přirozeném prostředí bych jim samozřejmě neublížil, ale můj byt - můj hrad, jsem prostě jen slabý člověk, zkažený pokročilou civilizací. Snad se ale jejich dušička převtělí do lepšího člověka než jsem já, zato já budu v příštím životě asi taky někým zaplácnut, pokud už ne rovnou v tomto. Nikdo zkrátka není dokonalý a na každého jednou dojde - věřím ve vyšší spravedlnost... :-))
05.06.2018 18:26:16 | Amonasr
ach Ami... takový nádherný komentář... děkuji moc za něj... je možné že budeš zaplácnut mojí velkou pusou... taky jsem jen slabý člověk... :-))
09.06.2018 05:24:48 | Iva Husárková
Tak to se těším... :-))
10.06.2018 00:41:46 | Amonasr