polykám svůj stín
dvě flašky vína
na lavičce před panelákem
láska je sex
roztrhaný papírový pantofle
fialový oči a
v nich strach
love you to the moon and back
plácám
s hubu plnou zvratků
trháš mi jícen
lámeš v půl
měsíc a pět set let
jseš tu a
koukej
já tady jsem
ještě taky
pořád-
zmrde