Anotace: ***
***
Léto letí - neuletí
oblaka se v trávě smějí
luční stébla dlaně hřejí
Léto letí – neuletí
levandule vůní zpívá
voda bublá slova živá
Čas nám letí – neuletí
chvíle bytí, chvíle dětí
chvíle mládí, chvíle stáří
Uchovej si do paměti
s láskou život prožívej
dobré – špatné v srdci měj
***
:-) když to říkáš, tak to tak udělám, Růženko :-)! ST
11.06.2018 14:32:22 | Fany