Anotace: ...otvírají se
***
Zelené je dnešní ráno
provoněné letním deštěm
na zahradě za tou bránou
pluji proudem svěžím větrem
Zlatem září dnešní oběd
nasbíraný s chutí krás
ve svém světě za tou bránou
půjdu proudem lehce - snáz
Modří zbarvený je večer
prozářený svitem hvězd
na obloze za tou bránou
letím proudem nekonečných cest
***
Haló tady je zamčeno
Haló buch, buch na bránu
buším hnedle po ránu
nesu čerstvou smetanu
zda-li oběd dostanu ?
13.06.2018 04:34:09 | klaun
Klauníku, vždyť já už přešla na druhou stranu,
utíkej za mnou, čekám Tě s náručí otevřenou....
Děkuji
13.06.2018 07:59:40 | Šípková Růženka
No to jsem popleta :-))) už letííííííím
13.06.2018 21:35:45 | klaun