Pořád řeším otázku
Anotace: Pořád se něco řeší, pořád se myslí. Dostaneme někdy odpověď?
Pořád řeším otázku,
kdo jsem,
proč mířím odkud a kam.
V prázdném sále sedím sám,
šum jen poslouchám,
chce se mi řvát!!!
Kde nehraje muzika,
tam se smutkem protloukám,
tam vládne úzkost a žal.
Pojďme všichni společně zazpívat na ten svět,
že slunce svítí a každý má rád.
Nikdo v koutě nesedí,
všude vládne smích,
chtěl bych tě sebou za ruku vzít.
Pořád řeším otázku,
kam odletělo srdce mé,
záplava fotek mě z míry vyvede.
Kde se obraz nekreslí,
budoucnost nese stín,
jednou uvidíš,
jak z nebe padá sníh.
Maluj proto obrázky,
začaruj do nich svoje sny.
Potom cestu budeš znát.
Zpívej si písničky,
kdykoliv a z plných plic,
ať ticho opustí sál.
Miluj vše,
co kolem sebe máš,
ať ví srdce,
kam se vrátit má.
Pak to bude svět,
který bych si přál.
Přečteno 300x
Tipy 3
Poslední tipující: Kapka, Iva Husárková
Komentáře (0)