Jsem žena
Víte to?
Jsem luční květina
Jsem kopretina
Jsem stárnoucí jako každá jiná
Jsem uklízečka, pradlena
Jsem někdy vzteklá stařena
Jsem voda co se valí z mraků
Jsem žena co se přejídá
Jsem klidná, občas nelida
Jsem máma co se stále bojí
Jsem alkoholik, ale ne tolik
Jsem kuřák vlastních myšlenek
Co jsem, no jsem jen žena
Co předstírá, je povýšená
Co počítá si šedé vlasy
No co jsem?
Žena asi
Ta se povedla,líbí se mi. A kuřák vlastních myšlenek je dost dobrý ;)
23.05.2019 19:30:51 | J.Karasová