vnímaví...
potlačit detail
ve prospěch výrazu
pro posílení
souvislosti života
v čisté zkratce
ovládnutí prostředků
pro nerušené naslouchání
hlasu nitra
na pohled tápavé dotyky
vedené hlubokým podvědomím
monochrom
ve skutečnosti
symfonie hlubokých tónů
proměnlivou škálou
bohatě odstíněná
vibrující tkanivo skvrn
bez ostrých hranic
kde vše proniká vším
nejde však o techniku
ale o sdělení
které se v něm skrývá
o sobě?...o jiných?
o světech uvnitř i vně?
proč vraždit geniální vidiny
jen pro pocit jak se zavděčit?
purpuroví ptáci
vylétli ze zježených očí
a zapomenuté slunečnice
vzlykají do rozpukaných zdí
Přečteno 590x
Tipy 27
Poslední tipující: Jarunka, Dejvis, jvacl, Marcella, Frr, Descardea, střelkyně1, zdenka, bogen, Iva Husárková, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)