Anotace: ***
***
Zavěsit čas na pružinku
je-li krásně, dobře, skvěle
za háček ji natáhnout
Prožíváš -li horkou chvilku
v zoufalství je srdce celé
za klíček hned zatáhnout
Toto nejde moji milí
spravedlnost zemská je
v místě
rajském
nadpozemském
NA ČAS UŽ SE NEHRAJE!
***
Ano Růženko! na čas už se nehraje..ach to si budu pamatovat..pravda..**ST**
19.06.2018 07:08:55 | Anděl