Člověk nikdy neví, kam ho osud zavane
a co se v životě stane,
věřím že špatně se s tím může žít,
ale život příliš krátký je
a chtělo by to odpustit.
19.06.2018 21:31:43 | grázlík
"Neodpustim Ti tato" = ja te tim potrestam
ale ve skutecnosti trestam sam sebe
to dusi zebe
preji az se hnev a smutek vybouri
at opravdova laska zvitezi
opravdova laska nesoudi
a odpousti
19.06.2018 17:43:57 | Romana Šamanka Ladyloba