Anotace: ***
***
Makůvky roztáčí sukýnky
klásky rozněžnily stráně
osvěž se douškem studánky
teplý větřík vane
Slunce svou sílu ztrácí
krátí se denní zlato
světlušky rozjasňují noci
lípou chutná léto
***
:-) miloučké, Růženko :-)! ST
21.06.2018 12:39:45 | Fany
... pěkná poklona nejdelšímu dni v roce ...
21.06.2018 11:50:19 | Marcella