přímo
do očí zářivých
se mu nepodíváš
žhavých slunečních
i když zase touhu máš
voňavý sen a hřích
loňského léta
najít v nich
Dívat se přímo, to radši ne, ale vyhřívat se a u toho si třeba i snít, to zase jo! :)
09.09.2018 09:03:24 | AndreaM
překvapení... moc dobrý dík :-)
23.06.2018 14:57:25 | klaun
... akustický problém ...
... skvěle složená skladba ...
... dokonale složených tónů ...
... slyšíš ...
... jen hrdlo ti vázne ozvěnou v mém krku ...
... když stisknu stehna ...
21.06.2018 20:44:50 | Marcella