Anotace: ...
Jsem v očekávání
kdy mě člověčí život uspokojí
abych nemusela masturbovat
pokušení obyčejnosti
přirozených krás
...jestli jen čekáš, tak se nedočkáš...:)
23.06.2018 15:09:41 | Jort
EEe ...jůůůů.... be bebe jedno se musí nechat šokovat umíš velmi uměleckým způsobem
23.06.2018 14:46:11 | klaun
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?